De Nieuwe OLED televisies vergelijken met de beste Smart TV

De OLED technologie komt veel bij kijken. Met name organische diode welke zorgt dat elektrische velden geactiveerd worden. OLED of Organisch Light Emitting Diode wordt nu steeds meer gebruikt in televisies en veel andere systemen zoals telefoons en PDA’s. Het wordt ook gebruikt voor verlichting en publiciteit doeleinden. In de televisie wereld heeft de OLED een groot voordeel over de conventionele CRT als de LCD of plasma technologie.
OLED applicaties leiden niet van omgevingsfactoren zoals Plasma doet. De LCD schermen worden zo gebruikt dat er een externe vorm van licht te pas komt, terwijl OLED zelf een andere vorm van licht heeft. Een andere externe vorm is dus niet nodig bij deze televisie. De meest gave eigenschap van de OLED is de energie effectiviteit zelf. Het systeem consumeert zo ongeveer 51 procent minder kracht dan andere televisies.

De verversingsratio van OLED is beter dan LCD tv. Het heeft ook een groter scala dan LCD. In black levels en contrast matched de heldere OLED technologie niet met de Plasma. Als in: Plasma komt daar nooit bij. OLED is verreweg superieur in kleur reproductie dan LCD. Met betrekking tot blur en motie is OLED sneller en leidt niet van problemen zoals Plasma of LCD dat doet. Het product is dunner en daarom ook lichter dan LCD volgens de smart tv kopen.

 

Als we het hebben over de LCD markt dan zal deze behoorlijke uitdagingen in het verschiet staan. De technologie is snel aan het evolueren en daarom is het moeilijk om zomaar conclusies te trekken gebaseerd op een veelzijdige markt en markt trends. De consument houdt van een multifunctionele markt en factoren. Soms kan het product in de markt veranderen en soms blijft het hetzelfde. Dit hangt grotendeels af van wat de wensen zijn van de consument. Als we kijken vanuit het perspectief van de kristal heldere OLED televisie dan kunnen we met zekerheid zeggen dat dit een belangrijke verandering is in de televisie industrie.

Meer lezen om een beslissing te maken? tv kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *